Der er så mange forandringer på vej rundt om i verden til fordel for en klogere kost- og sundhedsstrategi, og selv inde i osteklokken Danmark er der ved at komme en forståelse for den virkelige sammenhæng mellem kost og livsstilssygdomme. Regeringen har nyligt følt sig nødsaget til at tage initiativ til en tværsektoriel indsats for danskernes sundhed og mad- og måltidsvaner. Men en politisk indsats kan ikke stå alene – der skal også formidles viden ud til den brede befolkning gennem både de traditionelle og sociale medier.

Over 47% af danskerne er i dag overvægtige, mere end 1 million danskere (20 pct.) har eller er prædestineret til at have diabetes. Statens udgifter til behandling af bl.a. overvægt, diabetes og følgesygdommene er ved at slå bunden ud af den fælles husholdningskasse med mere end 170 milliarder kr. årligt. Der er meget at hente rent samfundsøkonomisk, hvis myndighederne ændrer kursen. Dertil kommer al den lidelse hos befolkningen, som helt kan undgås ved at vende tilbage til en mere autentisk og naturlig kost.

Kroppen skal have dét, den er designet til at skulle have. DU behøver ikke vente på myndighederne, du kan selv begynde allerede i dag! Følg med her på Maries Mad Mission og tag dine egne store spring frem til et sundere liv – det er helt naturligt. Jeg vil ønske dig et RIGTIG GODT NYTÅR!

Indlæser Samtale