Maries Mad Mission ønsker jer alle en rigtig GOD JUL og et HELSEBRINGENDE NYTÅR.

Det er første gang, jeg rent faktisk har noget at have det i - altså nytårsønsket for jer alle. Ønsket er ikke bare en floskel, nu hvor jeg er taget ud på min mission for en sundere fremtid for alle danskere. Det bliver fantastisk at se de små skridt blive til store spring.

Allerede fra den første mandag i januar vil der her på Maries Mad Mission være spændende nyt om din og min sundhed. Jeg fortsætter min kritiske gennemgang af de officielle danske kostråd hver mandag til og med mandag d. 13. februar (!), hvor jeg vil komme med den endelige skæbnesvangre dom over de samlede kostråd.

I det kommende 2017 vil der blive lidt mere fokus på personlig vejledning og gode råd til en sundere kost for lige præcis dig. Og sideløbende kommer der en særlig ihærdig indsats målrettet myndighederne og politikerne. Selvom det er op ad bakke, er det IKKE en "mission impossible", for der er så mange forandringer undervejs rundt om i verden til fordel for en klogere kost- og sundhedsstrategi. Du er også inviteret med, for flere kan mere. Og inden længe vil vi sammen have bremset stigningen i overvægt, diabetes og andre kostrelaterede sygdomme.

Det er ikke danskernes skyld, at hver anden i dag er overvægtig. Danskerne er blevet misinformeret af nogle unaturlige kostråd fra Ruder Konges tid, og kabalen er ikke gået op! Kostrådene skal ændres hurtigst muligt, for kun ad den vej har danskerne udsigt til en sundere fremtid. GODT NYTÅR!

Indlæser Samtale