foto landingpage.png

 

Online forløb: Tag skeen i egen hånd

 
Føler du dig sulten hele tiden?
Bliver du styret af dine ”cravings”?
Er du i tvivl, om du får de rigtige næringsstoffer?
Er du træt af at være træt og uden energi?

 

Så er forløbet ”Tag skeen i egen hånd og bliv sundere med naturlig mad” lige noget for dig!!
Næste hold starter torsdag d. 6. februar 2020. Sidste tilmelding er d. 5.2.2020.

 

JA TAK, jeg vil deltage på forløbet

 
Online forløbet er lige noget for dig, der vil:

-          booste dit liv med ny energi

-          give din krop den næring, den har brug for

-          af med lidt for mange kilo

-          lave mere mad af naturlige og sunde råvarer

-          (gen)finde den bedste udgave af dig selv

-          investere i en sundere fremtid med stabilt blodsukker

 

Det får du.png

  •  

JA TAK, det er lige noget for mig

 

Online forløbet foregår på denne måde:

Når du har tilmeldt dig online forløbet, modtager du en mail, der giver dig adgang til din helt egen medlemsside, hvor modulerne efterhånden bliver frigivet.

Hver torsdag i 8 uger modtager du en ny mail med adgang til et modul med ny undervisning. Hvert modul beskæftiger sig med et bestemt emne eller en bestemt fødevaregruppe. Du har altså en uge til at øve dig i, inden der kommer et nyt modul.

Undervisningen er lagt på videoer af forskellig længde mellem 2 minutter og ca. 15 minutter. Du kan se videoerne lige så mange gange, du vil, og også vende tilbage til dem igen senere i forløbet, hvis du er i tvivl om noget.

Du sidder hjemme hos dig selv, og du bestemmer selv, hvornår du vil gennemgå modulet i løbet af ugen.

Du modtager i alt 20 korte og letforståelige videoer.

Du har adgang til videoerne til evig tid, for videoerne er jo dine!

Du kan blive medlem af en lukket Facebookgruppe med ligestillede, hvor du finder sparring og inspiration. Det er supervigtigt at vende sine oplevelser med andre deltagere, for så er der nærmest garanti for positive resultater.

JA TAK, jeg er SÅ klar

 

moduler.jpg

 

Modulerne indeholder:

-     Introduktion, hvor jeg fortæller om kursets opbygning

-     Madvaner, hvor du blandt meget andet kan lære om, hvordan selv din tallerkens størrelse kan have indflydelse på din trivsel. Lyder det sært? Men det er sandt.

-     Grøntsager er ikke bare noget kaniner kan spise. Du har også godt af grøntsager, men det er ikke ligemeget, om det er salat, kål eller kartofler. Hver grøntsag har sine fordele og ulemper, og alt det kommer du til at lære en hel masse om.

-     Frugt er et tveægget sværd, og der er en god grund til, at der er et helt modul, der kun handler om frugt. Glæd dig!

-     Kornprodukter spiser vi rigtig meget af, men er det nu også så sundt? Hvad med havregrynene om morgenen? Med det her modul får du al den nødvendige viden, du kan have brug for, så du kan vælge de sundeste fødevarer på hylderne i supermarkedet.

-     Fedt og olie er en jungle at forholde sig til. Jeg hjælper dig med at forstå forskellen på de forskellige fedtstoffer og deres helbredsmæssige fordele og ulemper.

-     Måltids modulet handler mest om, hvordan vi kan sammensætte sunde måltider fulde af gode næringsstoffer, smag og lækker tekstur.

-     Proteiner har jeg givet hele tre moduler, for det er et næringsstof, der er livsvigtigt for os, og der er et hav af muligheder for at få dækket dit proteinbehov. Men det er stadig vigtigt at kende forskel på de gode og knap så gode kilder til proteiner.

-     Afslutningsmodulet handler om at få rundet af på en konstruktiv og fremadrettet måde, så du kan stå på egne ben, når du nu har taget skeen i din egen hånd.

mange retter.png

 
Din investering i en sundere fremtid er:

Kun 1.897 kr. incl. moms for 8 spændende og lærerige uger, der vil gøre en forskel for din sundhed og trivsel. Det svarer til prisen på de smarte jeans eller nederdelen og skjorten, du måske har hængende i skabet, og som du håber på at kunne passe til næste år.

OBS at benytte din rabatkode, hvis du har modtaget én!!!!!

 

Ofte stillede spørgsmål:

Får jeg opskrifter og ideer til retter?

Ja, vi udveksler opskrifter og gode ideer til hinanden, og jeg viser dig, hvor du kan hente superlette og næringsrige opskrifter. Desuden får du tips og tricks til madlavningen.

Kan jeg deltage, hvis jeg har allergier?

Ja, allergier kan der sagtens tages hensyn til. Det er dog vigtigt, at du selv er opmærksom på dine allergier, og du må meget gerne fortælle mig om særlige udfordringer, så jeg kan have det med i overvejelserne, når jeg kommer med forslag til fødevarer og retter.

Skal jeg være dygtig i køkkenet i forvejen for at deltage i forløbet?

Nej, du behøver absolut ingen som helst forkundskaber for at deltage. Online forløbet er for alle, der vil gøre noget godt for deres sundhed og trivsel. Hvis du blot vil lære at koge et blødkogt æg eller også gerne vil kunne stege en fantastisk og smagfuld lammekølle i ovnen, så er du kommet til det rette sted. Og oveni genfinder du sundheden.

Kan jeg deltage i online forløbet, hvis jeg tager medicin?

Ja, det kan du, for på forløbet kommer du til at lære at lave rigtig mad med rigtige, naturlige råvarer. Men forløbet er ikke medicinsk rådgivning. Du skal fortsat konsultere din læge om den nødvendige medicin for netop dine behov. Tager du diabetes medicin, blodtryksregulerende eller kolesterolsænkende medicin, er det vigtigt at orientere din læge, så lægen i samarbejde med dig kan justere din medicin, for det vil der blive behov for. Det er vigtigt.

JA TAK, jeg tilmelder mig straks!!!