Kender du det: at få noget i hænderne, du ville ønske, du selv havde skabt? Noget smukt, værdifuldt, intelligent eller bare helt ubeskriveligt fantastisk?!

Sådan har jeg det i dag efter at have læst Strange og Siv’s bog. Titelbladet beskriver essensen af bogen: ”Derfor bliver vi syge, og sådan kan vi spise os til bedring. Min rejse gennem mad-labyrinten, tilbage til sundhedens naturlige udgangspunkt. Videnskab, historier og afsløringer som hjalp mig til at ændre min kost, tabe 20 kg og blive symptomfri”.

Vi får indblik i Stranges kamp med kronisk sygdom og dårlig livsstil, og den positive ændring der sker, når først man forstår sammenhængen mellem omverden, livsstil og sundhed.

Bogen er en væsentlig og hudløst ærlig personlig fortælling understøttet af fagligt velfunderet videnskab, og bogen er Ikke kun for dig med autoimmun sygdom. Jeg vil anbefale bogen til alle, der ønsker sig et liv med forbedret sundhed. Sundhed findes ikke i kunstige, industrifremstillede produkter, så hvis du vil tage skeen i egen hånd, er denne bog en rigtig god start.

Citater fra bogen:

  • ”Overalt hvor moderne fødevareprodukter vinder frem, vinder moderne kronisk sygdom frem. Det er bogstavelig talt opskriften på kronisk sygdom”.
  • ”Sund mad er for mig: Mad der nærer os, som ikke gør skade på os, og som vi kan spise så meget af, som vi vil”.

 

I bogen får du både forklaringer, vejledning og tips, og den glimrer også ved sine næsten 800 kildehenvisninger. Er du glad for opskrifter, så er der selvfølgelig nogle fremragende eksempler på naturlig mad på spisebordet.

Min egen indgang til sundhed drejer sig netop om naturlig og autentisk mad. Jeg er glad for, at Strange og Siv har brugt 2 år af deres liv på dette projekt, for bogen er guld værd for alle, der ønsker sig et godt helbred. Det er aldrig for sent at gå i gang.

Hvis du vil vide mere så klik lige her https://www.strangeskov.dk, hvor bogen også kan købes.

Indlæser Samtale