Den bedste udgave af dig selv!

Vil du have dit gode liv tilbage? Er du træt af at have for mange kilo på sidebenene, eller begrænser det dig i din hverdag? Tænk at du faktisk kan spise dig til et varigt vægttab og bedre trivsel. Det kræver ingen ekstra motion, men bare indsigt i, hvad din krop har bedst af at få i sig. Og du vil aldrig komme til at mærke sult igen. Den eneste ulempe er, at du kommer til at skulle udskifte hele din garderobe!

Individuel vejledning 5-9 konsultationer i alt: i Midtjylland hjemme hos dig selv eller online, eller i hele Danmark online via Skype/Messenger.

Er din BMI over 30 eller er du blevet tilbudt en fedmeoperation (f.eks. gastric bypass), så vil jeg anbefale dig at kontakte mig, inden du gennemfører en operation, hvor en fuldstændig sund mavesæk bliver ødelagt. Vejledningen vil foregå i samarbejde med din læge.

Har du fået Diabetes type 2, kan jeg hjælpe dig med at få styr på den, så du endda kan begrænse eller helt komme af med din medicin. Så sparer du dig selv for den udgift, samtidig med at du undgår alle følgesygdommene. Vejledningen vil altid foregå i et samarbejde med din læge.

Lider du under manglende overskud i hverdagen, barnløshed, sklerose, allergier og intolerancer, fordøjelsesproblemer og oppustethed, søvnløshed – eller bare almindelig utilpashed og træthed, så kan en simpel kostgennemgang give dig et skub i den rigtige retning hen mod den bedste udgave af dig selv.

Indhold og mødehyppighed bliver tilpasset dine mål og behov, fordi du er unik. Du kan også få konkret vejledning i at købe autentiske madvarer eller at lave en sovs fra bunden af. Se mere under priser. Vejledningen vil foregå i samarbejde med din læge.

Kontakt mig på tlf. 29 128 128.

Hvad er sund mad?