Hvis du kunne forbedre dit immunforsvar med én lille indsats

og dermed blive bare lidt bedre rustet til at modstå en infektion, ville du så holde dig tilbage?

Uanset din alder, din sundhedsstatus eller dit velbefindende vil det altid være en god ide, at sikre sig et tilstrækkeligt velfungerende immunforsvar. Det er i dag udenfor nogen som helst tvivl påvist, at tilskud af D-vitamin er et enkelt og effektivt middel til forbedring af evnen til at modstå infektioner og angreb af mikroorganismer såsom virus og bakterier.

De danske myndigheder er uendeligt træge i deres anbefalinger om at indtage tilstrækkeligt D-vitamin, men alle kan jo tage skeen i egen hånd, lytte til forskningen og selv tage ansvar for egen sundhed – vi behøver jo ikke vente på, at Sundhedsstyrelsen eller Fødevarestyrelsen tager sig sammen. Vi kan som enkeltindivider bare gå i gang evt. i samarbejde med egen læge, hvis vi er usikre på vores individuelle behov.

For at understrege vigtigheden af at sikre sig selv tilstrækkeligt med D-vitamin, er jeg blevet medstiller ved en underskriftindsamling, også for at give myndighederne et venligt spark i rumpetten. Om ikke andet vil dette initiativ kunne skabe noget mere opmærksomhed på D-vitamins vigtige egenskaber for immunforsvaret. Jo flere underskrifter, desto større opmærksomhed.

Skriv derfor under på denne opfordring til myndighederne https://www.skrivunder.net/stop_undertrykkelsen_af_d-vitami

VIGTIGT: D-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, så du skal også sørge for at spise tilstrækkeligt med naturlige fedtstoffer for at få fuld gavn af vitaminet.

Og her er en uvurderlig side om D-vitamin med utallige forskningsresultater om den positive effekt af tilskud med D-vitamin https://covid.us.org/vitamin-d/

Du kan finde mere om vitaminer her https://www.mariesmadmission.dk/blog/topic/34/vitaminer

Det her er viden, der kan redde liv - så tak fordi du deler!

Indlæser Samtale