Du kender det: Jagten på chokolade, frugt og lidt lækkert formiddag, eftermiddag og aften. Træt og ukoncentreret formiddag, eftermiddag og igen om aftenen. Sofaen kaster sig op på ryggen af dig ved 17-tiden.

Dét er der en logisk forklaring på: du er gået sukkerkold, og du er ikke bare sulten! Ja, det ved du godt, men ved du, at du kan blive fuldstændig fri for den træthed og jagten på søde sager?

Du er blevet fanget af sukkerafhængighed og ikke bare det sukker, som du kan strø ud over dine jordbær om sommeren eller kommer i kaffen 8 gange om dagen. Det gælder også det sukker og de kulhydrater, som gemmer sig i f.eks. industrifremstillet mad, brød og bagværk, læskedrikke og slik.

Alle kulhydrater bliver til blodsukker inde i din krop, og dit blodsukker drøner op og ned i løbet af døgnet. Men kulhydraterne er helt unødvendige for dig, og blodsukkeret kan blive fuldstændig stabilt, hvis du udelukker kulhydraterne fra din mad. Det er faktisk det mest naturlige for dig og det sundeste i længden.

Forestil dig hvor meget tid og energi, du kan spare på, ikke at skulle på jagt 3-4 gange om dagen efter noget fuldstændig unødvendigt og usundt. Forestil dig hvor meget mere, du kan overkomme i løbet af dagen, når du ikke bliver overvældet af træthed og manglende koncentration. Forestil dig den vidunderlige ro, du får i din krop, når dit blodsukker er helt stabilt.

Men kroppen skal lære at undvære kulhydraterne, for den er blevet afhængig. Jeg ved det, for jeg har selv været der.

Jeg kan hjælpe dig med at komme af med kulhydraterne og din afhængighed. Det mest fantastiske er, at du også kommer af med mange overflødige kilo, men det er bare en ekstra bonus. Kontakt mig allerede i dag og glæd dig til mere overskud i hverdagen.

Indlæser Samtale