Året 2021 blev et meget anderledes år for os alle – også for Maries Mad Mission.

Det handlede for mig mere om immunforsvaret og naturlig sundhed end om u-naturlig mad, som ellers plejer at være mit fokus. Det skyldtes selvfølgelig myndighedernes og mediernes voldsomme fokus på virus og politiske restriktioner, og det kan Maries Mad Mission ikke bare ignorere. Jeg tilbyder allerede i januar et foredrag med debat i Fredericia: Styrk dit immunforsvar. Se mere her: https://fredericiabib.dk/arrangementer/foredrag/styrk-dit-immunforsvar 

Jeg har brugt en del energi på at skrive indlæg i dagblade og her på bloggen, hvilket naturligt nok gav en masse reaktioner. Når man stikker snuden frem, så kan der komme mindre behagelige modreaktioner. Heldigvis er jeg udstyret med et ret tykt lag teflon, og alt er godt igen, når jeg modtager en mail fra en helt ukendt med ordene: ”Kæmp videre og stop aldrig med at fortælle folk sandheder, som de ikke ønsker at se eller høre”.

Heldigvis kan du og jeg selv tage skeen i egen hånd og tage et frit valg, og vi behøver ikke vente på, at myndighederne får skyklapperne af. Vores Nytårsforsæt kan navigere udenom fuserne, og vi kan vælge bl.a. at nyde naturlig og autentisk mad lavet fra bunden og derigennem styrke vores krop til at modstå næsten hvad som helst.

Nogle af de mest berigende oplevelser i 2021 har været i mødet med andre ildsjæle. Jeg vil især fremhæve Strange og Siv Skov, som har udgivet en fantastisk bog om Kost og Kronisk Sygdom. At få lov til at følge den proces har været unik, og jeg kommer aldrig til at glemme de få dejlige timer, jeg tilbragte sammen med dem og børnene i sommers. Se mere om bogen lige her: https://www.strangeskov.dk/bog-kost-kronisk-sygdom/bog-kost-kronisk-sygdom-trykt/

Mit samarbejde med Danmarks eneste Sukkerafhængighedscoach Helle Madsen har også været en fornøjelse, bl.a. har vi udgivet en e-bog om sukker og sukkerafhængighed. Find ”Forført af sukker” lige her: https://spisrigtigmad.dk/online/. Vi fortsætter samarbejdet i det nye år med fælles foredrag, og allerede i slutningen af januar er vi i Vojens: https://haderslevbibliotekerne.dk/arrangementer/voksne/forfoert-af-sukker

Desværre blev Europas første konference om kød og dets indflydelse på klima og sundhed aflyst pga. corona restriktioner. ”The Meat-ing” skulle være holdt i Malmö med foredrag fra 18 eksperter fra hele verden, og jeg deltog i forberedelserne bag kulisserne. Men som så meget andet i de to forløbne år, har situationen alligevel kastet noget godt af sig. Min kontaktflade har udvidet sig, og jeg er blevet beriget med nære og inspirerende venner og ildsjæle. Tak for jer.

I ønskes alle et berigende og velsignet GODT NYTÅR 2022.

Tak til alle jer, der i 2021 bidrog til, at jeg bevarede troen på sund fornuft og viljen til at stå fast.

Kh Marie

 

Indlæser Samtale