Maries Mad Mission ønsker dig en rigtig GOD JUL og et HELSEBRINGENDE NYTÅR.

Det med ”helsen” ligger mig jo meget på sinde, så mit ønske til dig er ikke bare en floskel. Jeg er jo taget ud på en længere mission for en sundere fremtid for alle danskere, og det går langsomt men sikkert fremad. Selv om det er op ad bakke, er det IKKE en "mission impossible", for der er så mange forandringer på vej rundt om i verden til fordel for en klogere kost- og sundhedsstrategi.

I USA er der et stadigt større pres på myndighederne i forbindelse med udarbejdelse af de officielle kostråd fra 2020. Presset fra befolkningen gælder både aktørerne, som kræves at være uafhængige af fødevare- og medicinalindustri, samt selve evidens- og vidensgrundlaget for udarbejdelsen, som kræves opdateret i forhold til aktuel viden om kost og sundhed. Det er kun et spørgsmål om ganske få år, før Danmarks kostråd også er ændret – tro mig!!!

Julemaden her hos mig er i år en gås med rødkål, rosenkål og masser af skysovs skyllet ned med en tør vin - og det er ikke så ringe endda.

Jeg ønsker dig hermed en Glædelig Jul, og så høres vi ved i det nye år.

Kh Marie

Indlæser Samtale