Kender du det:

I aften vil nogle venner lige kigge ind, eller noget fjern familie har meldt deres ankomst et par timer, inden de vil køre videre til deres endelige destination. Jeg vil jo gerne gøre det lidt hyggeligt og alligevel ikke gøre det overdrevent festligt.

Løsningen er ostebord med kaffe/te eller rødvin - det er en sikker vinder.

Hurtigt ud på indkøb: En tommelfingerregel er, at jo fastere en ost er, desto færre kulhydrater er der i. Og hvis det skal være lidt ekstra mættende, kan jeg udvide sortimentet med skåret saltpålæg f.eks. spegepølse og parmaskinke.

For at pynte lidt på ostefadet serverer jeg valnødder og mandler til, og for farvernes skyld en håndfuld cherrytomater og bladselleristænger.

Men hvad nu, når jeg ikke vil servere brød til?

Så er det godt, at man kan bruge salatblade eller spidskålblade som underlag eller wraps. Og hvis jeg er heldig, har jeg allerede kerneknækbrød klar i huset, for de passer perfekt til ostebord.

Her er opskriften: https://www.mariesmadmission.dk/blog/opskrift-kerneknaeksprod

Velbekomme.

Indlæser Samtale