Danmark lukkes ned, forsamlinger forbydes, og der tales om et kollaps af sundhedsvæsenet. Regering og myndigheder i øvrigt opfordrer alle til at passe på hinanden og især at passe på ældre, svage og folk med et svækket immunforsvar.

Alle handlinger forsøger at stoppe spredningen af Corona-virus, hvilket i sig selv formentlig er en ganske fornuftig strategi. Men når det er sagt, bør der også tages stilling til at forebygge og afhjælpe både den nuværende og kommende situation for de enkelte danskere.

Det er evident, at et virusangreb har største helbredsmæssige negative konsekvenser ved et svækket immunforsvar, så måske det var en rigtig god ide at gøre en ekstra og målrettet indsats for at styrke alle danskeres immunforsvar og dermed også deres generelle sundhedstilstand. Hvorfor sker det ikke?

Det er relativt enkelt og billigt at forebygge og afhjælpe en virusinfektions hærgen på egen krop. Det handler om to indsatser: at undgå noget og at tilføje noget.

Undgå, hvad der er skidt for dit immunforsvar:

-          ultraforarbejdede fødevarer

-          næringsfattig mad

-          sukker

-          industrifremstillede vegetabilske olier

-          kunstige tilsætningsstoffer

Tilføj, hvad der er godt for dit immunforsvar:

-          rene naturlige råvarer

-          næringsrig mad

-          naturlige fedtstoffer (for at kunne optage de fedtopløselige vitaminer)

-          ekstra vitaminer (især A, C og D)

Og selvfølgelig: få masser af frisk luft, prioriter en god søvnrytme og omgiv dig med glæde i stedet for frygt.

Hop ind i FB-gruppen Jo, vi KAN booste vores immunforsvar!, der har fokus på at styrke netop dit immunforsvar: https://www.facebook.com/groups/201840197747947/

 

Indlæser Samtale