slankekur

Den ældste, sundeste og længstvarende modediæt i menneskehedens historie

Har du også prøvet at tabe dig? Og det lykkedes? Men du tog det hele på igen - plus lidt ekstra? Alle moderne kure virker, men bare ikke i længden. Men NU ER DEN HER! Diæten hvor du hverken sulter eller behøver at motionere for at tabe dig eller blive sundere. Ja, faktisk har den altid været her – diæten. Den har været her i flere millioner af år, og det er der ingen anden diæt, der kan prale af.

I de mange millioner år har vores krop og hjerne langsomt men sikkert tilpasset sig de muligheder, der var, for udvikling og optimering af lige netop mennesket. Sådan noget tager tid. Forskerne siger, at der skal bruges mindst 10.000-50.000 år for at en organisme kan tilpasse sig og tåle en ny omstændighed.

Hvad tror du, der sker, når du går på en moderne diæt, hvor du f.eks. kun må spise forædlede ananas eller et kunstigt pulver? Din krop vil reagere, fordi den bliver udsat for noget unaturligt. Den taber sig, fordi den ikke får de vigtige næringsstoffer, den har brug for = sult. Når den så begynder at få fødevarer igen, tager den revanche og lægger lidt ekstra på for at modstå en evt. ny sulteperiode. Kroppen er nemlig ikke dum!

Drop alle jojo-kurene, hvor din kropsvægt bare går op og ned. Drop alle kunstigt fremstillede fødevarer, for dem kan din krop ikke genkende. Spis autentisk mad, så behøver du ikke at skulle gå på nogen anden diæt, end den du som menneske er skabt til at leve af.

Er du i tvivl om, hvad autentisk mad er? Vil du have hjælp til at komme i gang? Så kontakt mig allerede i dag på marie@mariesmadmission.dk, så skal jeg hjælpe dig lidt på vej.

Indlæser Samtale