Jeg har lige hentet KOGEBOGEN i min nærmeste postbutik.

Min allerførste reaktion, da jeg hentede pakken, var forbavselsen over vægten: mere end 1 kg. Nu har jeg siddet i 3 timer med et stort bredt smil over ansigtet, har glemt alt om frokost og mæsket mig i bogens mange godbidder.

KOGEBOGENs undertitel beskriver essensen af bogen: ”En praktisk guide til at lave og spise rigtig mad, som hjælper din krop”. Dét, skal jeg da lige love for, holder stik.

En af KOGEBOGENs styrker ligger i, at den IKKE er en slavisk opremsning af de mere end 100 opskrifter og vejledninger, sådan som de fleste kogebøger er konstrueret. KOGEBOGENs enkle og letforståelige opskrifter er samlet i en logisk sammenhæng med de hverdagssituationer, vi alle kan stå i, og understøttes af videnskabelige og erfaringsmæssige forklaringer. Desuden er KOGEBOGEN en ærlig og super praktisk skridt-for-skridt vejledning, hvor enhver kan følge med og lave nemme, næringsfyldte og velsmagende måltider, ud fra hvordan familien Skov selv gør.

Kvaliteten er i top med smukke billeder, mere end 400 sider, med 176 kildehenvisninger og i en lækker hardback indbinding. Det er en æstetisk glæde at bladre igennem siderne og lade blikket og opmærksomheden blive fanget af fotos og udfordrende overskrifter (”hvad hvis jeg ikke kan lide det?”, ”mere fedt i farsen, tak!”, ”frugt og grønt: et leveringssystem af fedt”).

KOGEBOGEN kommer helt ind i sjælen af god madlavning: ”At lave mad er ikke en sur pligt, men en ædel opgave, som vi gør for at passe på os selv og på dem, vi elsker”.

Bogen er ikke kun for dig med kronisk sygdom. Jeg vil anbefale bogen til alle, der ønsker sig et liv med forbedret sundhed. Lige som sin forgænger ”Kost & Kronisk Sygdom” er KOGEBOGEN smuk, værdifuld, intelligent og helt fantastisk! Den er intet mindre end: KOGEBOGEN over alle kogebøger, når man vil spise nærende, naturlig og sundhedsfremmende mad.

Hvis du vil vide mere om KOGEBOGEN, så klik lige her https://www.strangeskov.dk/kogebog/, hvor bogen også kan købes.

Du kan læse min boganmeldelse af forløberen til KOGEBOGEN, nemlig ”Kost & Kronisk Sygdom” af Strange Skov og Siv Skov, lige her https://www.mariesmadmission.dk/blog/boganmeldelse-kost-og-kronisk-sygdom-af-strange-skov-og-siv-skov

Indlæser Samtale