De er så fulde af smag, at du formentlig kan nøjes med at spise et enkelt stykke eller to.

Chokokokos er så superlette at lave, at også de større børn kan være med.

Det skal du bruge:

  1. En plade mørk chokolade (gerne over 86% kakao)
  2. En pose kokosflager/chips uden salt
  3. Evt. smagstilsætning: pebermynteolie, revet appelsin- eller citronskal
  4. 2 isterningbakker

Sådan gør du:

  1. Smelt chokoladen i vandbad
  2. Tilsæt evt. nogle få dråber pebermynteolie
  3. Fordel kokosflagerne i isterningbakkerne
  4. Hæld forsigtigt den flydende chokolade ud over kokosflagerne
  5. Drys evt. med revet appelsin/citronskal
  6. Stil chokoladerne på køl
  7. Pres de stivnede chokokokos ud af isterningbakkerne og server i en smuk skål.

Det kan være lidt en jungle at finde chokolade uden for meget tilsat sukker, og som stadig ikke smager for bitter eller stærk. Her får du lidt bonusinformation om kakao% i chokolade: https://www.mariesmadmission.dk/blog/hvad-betyder-kakao-i-mork-chokolade-egentlig

Indlæser Samtale