Du kender det: Jagten på chokolade, frugt og lidt lækkert til formiddag, eftermiddag og aften. Træt og ukoncentreret formiddag, eftermiddag og igen om aftenen. Dét er der en logisk forklaring på: du er gået sukkerkold, og du er ikke bare sulten! Ved du, at du kan blive fuldstændig fri for den træthed og jagten på søde sager?

Du er blevet fanget af sukkerafhængighed og ikke bare det sukker, som du kan strø ud over dine jordbær om sommeren eller kommer i kaffen 8 gange om dagen. Det gælder også det sukker og de kulhydrater, som gemmer sig i f.eks. industrifremstillet mad, brød og bagværk, læskedrikke og slik. Alle kulhydrater bliver til blodsukker inde i din krop, og dit blodsukker drøner op og ned i løbet af døgnet. Men kulhydraterne er helt unødvendige for dig, og blodsukkeret kan blive fuldstændig stabilt, hvis du udelukker kulhydraterne fra din mad. Det er faktisk det mest naturlige for dig og det sundeste i længden.

Forestil dig hvor meget tid og energi, du kan spare på, ikke at skulle på jagt 3-4 gange om dagen efter noget fuldstændig unødvendigt og usundt. Forestil dig hvor meget mere, du kan overkomme i løbet af dagen, når du ikke bliver overvældet af træthed og manglende koncentration. Forestil dig den ro, du får i din krop, når dit blodsukker er helt stabilt. Men kroppen skal lære at undvære kulhydraterne, for den er blevet afhængig.

Er du én af de mange, der har besluttet sig for, at lige præcis 2020 er det år, hvor der skal ske forandringer i dit liv? Og det år, hvor du genvinder magten over dine madvaner? Du kan blive inspireret her på Maries Mad Mission, eller tilmeld dig 8 ugers online kursus lige her: https://www.mariesmadmission.dk/ydelser/kurser-1

Tøver du med at tage skridtet, så deltag i et foredrag i Varde til marts:  https://sydjylland.aof.dk/kurser/Foredrag+og+debat/Debat+og+dialog/4804223/

Indlæser Samtale