Det behøver ikke gå hurtigt, når bare du når målet! Sådan er det med vægttab, sådan er det med vigtige valg i tilværelsen såsom din sundhed og livskvalitet. Og sådan er det for Maries Mad Mission.

I dag er det 6 måneder siden, at Maries Mad Mission så dagens lys, så det skal fejres! Derfor udlodder jeg 1 times gratis samtale om mad og sundhed: personligt, telefonisk eller via Skype. Tryk Like eller læg en kommentar på FB inden 1. maj kl. 12, hvorefter jeg trækker lod blandt jer alle. Det bliver fantastisk at få lov til at tale med én af jer.

Der har været 3 vigtige milepæle for Maries Mad Mission. Allerede 8 dage efter start kom en skelsættende kronik i Jyllands-Posten, som gav læserne mange refleksioner over vores udfordringer med danskernes sundhed. Du kan selv læse den nedenfor, ”Vi er i utakt med naturen”. I november kom bloggen ”Betal prisen for Diabetes Type 2: mad eller medicin”, som gav en del spørgsmål og debat. Sidst men ikke mindst var den kritiske gennemgang af de 10 officielle kostråd en succes udover det sædvanlige. Du kan også læse den nedenfor.

Fremtiden? Jeg fortsætter selvfølgelig med de populære jordnære indlæg om mad, krop og sundhed. Der er spændende og anderledes arrangementer i støbeskeen både lokalt og på landsplan, og fremover vil du også komme til at se mange debatoplæg i medierne.

Jeg fortsætter selvfølgelig med at ånde politikkerne i nakken for at få dem til at indse, at kostrådene skal moderniseres. Jeg fatter stadig ikke, at politikerne i vores moderne videns- og kommunikationssamfund kan blive ved med at bilde både sig selv og omgivelserne ind, at kostrådene er optimale. De opfører sig ligesom den katolske kirke, der i århundreder blev ved med at fastholde, at jorden var flad, selv da det blev videnskabeligt bevist, at verdensbilledet var et helt andet end kirkens.

Jeg har fra start sat 5 år af til at nå mit mål for danskernes sundhed, og jeg glæder mig til de næste 4½. Jeg skal nok nå det, og du er inviteret med!

http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE9127141/vi-er-i-utakt-med-naturen/

https://www.mariesmadmission.dk/blog/betal-prisen-diabetes-type-2-mad-eller-medicin

https://www.mariesmadmission.dk/viden-om/de-officielle-kostrad

Indlæser Samtale