Det går stærkt i Storbritannien lige nu.

Premierminister Boris Johnson har skudt ny lovgivning i gang for at øge briternes sundhed på den lange bane, af den åbenlyse årsag at risikoen for langvarig sygdom og for tidlig død øges, hvis den generelle helbredstilstand er dårlig. Indsatsen er primært rettet mod fødevareindustriens massive tilstedeværelse med usunde produkter i det offentlig rum. Det er skønt at se, at de britiske myndigheder er så klar til at understøtte befolkningens muligheder for at forbedre eget helbred.

De fleste landes politikere og myndigheder har ellers en tendens til blot at afvente og anbefale medicinalindustriens præparater mod diverse livsstilsygdomme og truende epidemier, hvilket i mange tilfælde kan virke som hovsa-løsninger. Faktisk afviser nogle af myndighedernes eksperter, at man selv kan være aktiv i f.eks. at forbedre sit immunforsvar og sygdomsprognose. En forebyggende indsats vil dog altid være den billigste og mest langtidsholdbare, men det kræver, at både myndigheder, industri og befolkning støtter op om den, forstår den og ikke ledes på afveje af kommercielle interesser.

Som supplement til den nye britiske lovgivning om fødevarer og sundhed har den britiske hjertespecialist Aseem Malhotra på kun 8 uger skrevet en bog og guide til, hvordan vi selv kan forbedre vores helbredstilstand, reducere livsstilsygdomme og samtidig øge vores evne til at klare en potentielt livstruende infektion – nu og i fremtiden. Bogen hedder THE 21 DAY IMMUNITY PLAN og udkommer d. 27. august.

Jeg forventer, at bogen vil anbefale os alle at spise naturlig mad lavet fra bunden samt skære kraftigt ned på ultraforarbejdede fødevareprodukter, stivelse og sukker. Jeg spår denne bog til at blive en bestseller.

Så i stedet for blot at vente passivt på medicinalindustriens ”mirakel”-løsninger, som med garanti altid vil give bivirkninger, er det et klogere valg at handle aktivt og pro-aktivt for eget helbred med naturlig mad. Hellere starte i dag end i morgen.

 

Læs mere om den britiske regerings indsats her: https://www.mariesmadmission.dk/blog/briterne-lovgiver-reducere-fedmeepidemien

Bestil bogen her: https://www.amazon.co.uk/21-Day-Immunity-Plan-Aseem-Malhotra/dp/1529349672?fbclid=IwAR18e0SU8eQ0l-m5UznKl9selBnp6qCyHRrqYRHU_k90gBzeHSvQhOxRG9g

Indlæser Samtale