Kan jeg overleve uden kulhydrater og sukker? Bliver jeg syg af at spise fedt? Det var nogle af de spørgsmål jeg konstant stillede mig selv, da jeg stoppede med at spise sukker og kornprodukter, og især da jeg skruede op for indtaget af fedtstoffer. Bare synet af smørklatten og den ekstra brede fedtkant på kødet kunne gøre mig usikker og nervøs. Er jeg ved at tage livet af mig selv?

Nej - jeg tog en sund og logisk beslutning, da jeg skrottede alle kornprodukter, stivelsesholdige fødevarer og sukkerfyldte produkter. Jeg skruede op for fedtstofferne, og aldrig før har jeg spist så mange skønne grøntsager som nu. Mit kødforbrug er ikke steget, men til gengæld er der kommet mange flere æggeretter på menuen, og kokosprodukter er blevet en daglig nydelse.

Hvorfor gjorde jeg det? Fordi jeg brugte alt for meget af min tid og mit liv på at være konstant træt. Jeg var på en evig jagt efter mad og søde sager, for mætheden efter et måltid varede kun en halv times tid. Derefter kom behovet for mere mad, og også trætheden kom tilbage med fornyet styrke, og jeg gik rundt i en konstant hverdagsdøs.

I dag ved jeg, at vi mennesker ikke er skabt til at spise så mange kulhydrater og så lidt fedt, som vi bliver anbefalet. Anbefalingerne er snart 50 år gamle, har aldrig været videnskabeligt understøttet og har i dag vist sig at være medvirkende årsag til den sygdoms- og fedmeepidemi, vi ser i dag. Vi er blevet hjernevasket til at tro, at fedt er usundt, og kulhydrater er nødvendige. Rent logisk er det noget vrøvl, for mennesket er evolutionært blevet menneske, FORDI vi spiste fedt og næsten ingen kulhydrater.

Jeg er for længst vågnet op af en Tornerosesøvn, og rejsen var faktisk ikke så svær, da jeg først forstod årsagen.

Har du også brug for at booste din sundhed og komme ud af en hverdagsdøs? Så tilmeld dig lige her: https://www.mariesmadmission.dk/ydelser/kurser-1

Indlæser Samtale